Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов видя много прилики между ситуацията, в която той е бил преди трансфера си от „Уайт Харт Лейн“ на „Олд Трафорд“ през 2008 година, и всичко, което сега се случва със звездата на „шпорите“ Хари Кейн. Според българина английският национал може да върви по неговите стъпки, след като само преди няколко дни намекна, че може да напусне Тотнъм.

"Ако не чувствам, че израстваме като отбор, че се движим в правилната посока, то аз няма да остана на едно място просто така. Аз съм амбициозен играч", написа 26-годишният голмайстор в социалните мрежи, а това провокира и коментара на Бербатов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Виждам много прилики между ситуацията, в която бях аз и с това, което се случва с Кейн. На този етап от кариерата си ти започваш да се замисляш намираш ли се на правилния път. Замисляш се за трофеи. Между Тотнъм и Манчестър Юнайтед съществува силна връзка. Теди Шерингам игра за "шпорите", а след това отиде на "Олд Трафорд". Същото направих и аз, а сега може да го стори Кейн", сподели Бербатов пред Daily Mail.

Бившият български национал е последният играч, който президентът на "шпорите" Даниел Леви се съгласи да продаде на "червените дяволи", с чийто екип Бербатов спечели две шампионски титли в Англия.