Димитър Бербатов е преживял изключително болезнено новината за изваждането му от групата на Манчестър Юнайтед за финала в Шампионската лига срещу Барселона (1:3). Източници на БЛИЦ съобщиха, че Митко не бил на себе си по време на мача, вечерта след неговия край и на другия ден. Когато останал насаме с близките си, Бербо бил със зачервено лице и насълзени очи.
 
“Това е голям шок за него. Но той е мъжкар и ще се оправи. Лошото е, че сър Алекс Фъргюсън постъпи отвратително. С тази си постъпка той буквално съсипа Митко”, коментират близки до Бербатов.
 
Те категорично заявиха, че Митко е изгледал мача от трибуните на “Уембли”, където бяха и неговите родители – Иван и Маргарита. Както е известно, появиха се информации, че Бербо е напуснал стадиона, след като научил, че не е в разширения състав.
 
Димитър Бербатов ще се завърне късно тази вечер в София. Той е наел частен самолет. Става въпрос за малък аероплан – със 7 места. Заедно с Митко ще се приберат половинката му Елена и дъщеря им Деа. Според наша информация самолетът ще кацне на летище София малко след полунощ. Все още афектиран от случилото се, Бербатов не искал и да чува за интервюта и среща с представители на медиите.