Босът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи забърка скандал след отпадането от Реал (Mадрид) на осминафиналите в Шампионската лига. Френският гранд водеше с 1:0 след първия мач, на реванша снощи в Мадрид Килиан Мбапе добави още един гол, но след това Карим Бензема се развихри за "белите" и наниза хеттрик, изхвърляйки парижани. 

В ПСЖ приемат много тежко отпадането. След поражението треньорът Маурисио Почетино пръв изрази недоволство заради евентуално нарушение на нападателя на Реал срещу вратаря Джанлуиджи Донарума при първото попадение. 

200 лв Начален Бонус Спорт!

Въпросът за неотсъдения фаул е повдигнал и президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи, при това с недопустим тон и нахлувайки в стаята на делегата. 

След мача катарският богаташ слязъл в коридорите на "Сантяго Бернабеу" заедно с охраната си, опитал без успех да влезе при съдиите, а след това нахлул при Мигел Давила, която описвала случилото се на реванша в доклада си. "Марка" твърди, че Ал-Хелайфи е изведен от там с полиция. 

Катарският бизнесмен все пак срещнал рефера Дани Макели и му поискал обяснение. 

Журналистката от канала "Мовистар" - Моника Марчанте, твърди, че той е използвал нецензурни думи и дори е изкрещял на испански "Ще ви убия!" към служител на Реал (Мадрид).