Валери Божинов се направи на разсеян и обяви, че все още не знае къде ще продължи кариерата му. Нападателят е свързан с преминаване в гръцкия ПАОК, но пред медиите отсече, че все още няма отбор и бъдещето му продължавало да бъде неясно.

“Не знам откъде се появяват информациите за преминаването ми в ПАОК, след като никой не ме е търсил да ме попита. На този етап нямам и какво толкова да кажа, тъй като все още не знам къде ще играя”, каза пред „7 дни спорт" Божинов.

И за бъде объркването съвсем пълно, както твърдеше, че никой не го е търсил, така Валери изплю камъчето, че знае за интереса на втория в гръцкото първенство.

“Когато има нещо официално, всички ще разберете. В момента не е коректно да коментирам каквото и да било, преди аз самият да съм на 100 процента сигурен - каза още Валери.

Според близки до играча той е съвсем близо до договор с гръцкия евробоец. Божинов бил одобрен от спортния директор на ПАОК Зизис Вризас, който е бивш съотборник на Валери от Фиорентина.

Междувременно слухът за преминаването му в гръцкия тим бързо се завъртя и в медиите от съседната държава. Там те обръщат по-сериозно внимание на дисциплината на Валери, като припомнят случая, заради който бе изгонен от Спортинг. Споменава се също, че нападателят не е играл професионален футбол от цели 6 месеца. Престоят му в Португалия би бил полезен на ПАОК, който среща Бенфика на 1/16-финал в Лига Европа.