Партизан победи като домакин Борац (Чачак) с 2:1 в мач от 22 кръг на сръбската Супер лига. Двубоят се игра без публика заради наказание на белградския гранд. Победното попадение реализира Валери Божинов в 84-ата минута. Успехът бе много важен за "гробарите", тъй като  ги изкачи на четвърто място с 36 точки, на една от втория и третия съответно Чукарички и Борац (Чачак). Лидер е Цървена звезда с внушителните 62 точки след 20 победи и две равенства от началото на сезона.

Цял мач за Партизан изигра освен Валери Божинов и Иван Бандаловски. Двамата се представиха добре и са със заслуга за успеха. Гостите от Чачак поведоха в 17-ата минута с гол на Милан Йевтович. Андрия Живкович изравни за Партизан в 38-ата минута, а Божинов донесе успеха шест минути преди края. Това бе 12-ти гол за българина от началото на сезона, с който се изравни на второ място при стрелците, на един от лидера Уго Виейра от Цървена звезда (13 гола).

Партизан завърши двубоя в намален състав, след като само за две минути влезлият като резерва Стеванович си изкара два жълти картона. Играчът получи първия картон в 90-ата минута, а втория в 92-ата и напусна терена.

Класиране в Сърбия след 22 кръг: 1.Цървена звезда 62 точки, 2.Чукарички 37 точки, 3.Борац Чачак 37 точки, 4.Партизан 36 точки, 5.Войводина 35 точки, 6.Раднички Ниш 32 точки и други.