ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият защитник на Барселона Дани Алвес е дал противоречиви показания и сам е утежнил ситуацията си в разследването, което се води срещу него за сексуално посегателство, пише „Марка“.

В петък 39-годишният бразилец беше арестуван в Барселона, след като първоначално беше разпитан по обвиненията, направени от 23-годишна жена. Първоначално тя твърдеше, че той само е бръкнал в гащите ѝ, но след това промени версията си и обвини Алвес в изнасилване.

Олимпийският шампион от Токио 2020 напълно отрича вината си, но собствените му показания се разминават. Според информациите от Испания, той първоначално заявил, че не знае каква е тази жена, след това признал, че я е виждал, но нищо не се е случило. В последната си версия Дани Алвес твърди, че тя сама му се е нахвърлила.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В момента участникът на Мондиал 2022 е затворен в един от затворите в Барселона. Според съдебното решение няма право да излезе под гаранция. Ако вината му бъде доказана, Дани Алвес може да получи присъда между 4 и 12 години затвор.

Информациите от Испания твърдят, че на 30 декември Дани Алвес и неговата компания са посетили популярен бар, където към тях се присъединила група жени и започнали да общуват. Записите от камерите показват, че футболистът и една от дамите заедно се отправят към тоалетната и излизат оттам след няколко секунди.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК