Селекционерът на Франция Дидие Дешан обяви, че футболистите му няма да подходят по някакъв по-специален начин срещу България в утрешната световна квалификация на „Васил Левски” от 21:45 часа българско време.

“Няма нищо по-особено в мача с България. Нищо специално в подхода ни няма да има. Всеки футболист се чувства по-добре, когато има емоция и интрига. Имаме много системи предвид и не само една, с която да противодействаме. Няма да използваме никоя спрямо съперника, а тази, която е най-добра за играчите ни. Не се интересувам какво пише в медиите. Няма проблем, че играчите са уверени, че ще спечелят. По-лошо би било, ако се чувства някакъв страх, тъй като това може да донесе скованост и съответно проблеми. В същото време необходима ни е концентрация през целия мач, за да бъдем на ниво. Не мисля, че мачът ще прилича с този с Люксембург, трябва да увеличим нашата ефикасност”, сподели Дешан на пресконференцията преди мача.

“Теренът остава правоъгълен и зелен, независимо дали има писта или не. Видях, че състоянието е добро. Знам, че утре се очаква дъжд, но за момента е добре”, коментира френският специалист учудването, което някои от футболистите му са изразили от факта, че стадионът има лекоатлетическа писта.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​