Аржентинецът Анхел Ди Мария вярва, че бившият му съотборник в Реал Мадрид Кристиано Роналдо "умира, за да дойде в ПСЖ". Португалската звезда бе свързван с трансфер във френската столица, но вместо това дългогодишният му съперник Лионел Меси премина ще играе в Лига 1. През последните дни дори се наложи мнението, че Роналдо може да пристигне следващото лято.

"Кристиано Роналдо си умира да дойде тук. Количеството и качеството в ПСЖ е нещо уникално. Това не се случва често в клубовете, а най-добрите искат да играят с най-добрите. На Кристиано със сигурност ще му хареса в Париж, но ние подписахме с Меси. Така може би е по-добре. 

Той е друга категория. Ако му хвърлиш камък, ще го овладее. Той мисли преди всички останали. Не съм виждал такова нещо, а съм играл с футболисти като Неймар, Роналдо, Мбапе, Руунни, Ван Перси, Ибрахимович, Бензема, Бейл. Мисля, че Меси ще се чувства отлично тук", коментира Ди Мария. 

След това той подхвана и Серхио Агуеро, който премина в Барселона и се надяваше да играе с Меси, но това няма да се случи. 

“Кун иска да се самоубие, какво може да направи. Като оставим настрана напускането на Меси, всъщност най-лошото нещо е, че Агуеро се контузи отново и ще го няма още няколко седмици. Това е най-тъжното нещо. 

Той положи големи усилия за коляното си, опитвайки се да се възстанови и отново да бъде на добро ниво, а получи нова травма. Дано да успее да се възстанови възможно най-бързо, за да може да демонстрира истинските си възможности”, каза Ди Мария.