Българският национал Димитър Рангелов е обект на интерес от страна на два тима от Втора бундеслига. Според “Шпортбилд” Инголщад и новакът в германската втора дивизия Динамо (Дрезден) искат нападателя на Борусия (Дортмунд) и дори са започнали преговори.
 
28-годишният Рангелов е собственост на “жълто-черните”, които през миналия сезон го бяха преотстъпили на Макаби (Тел Авив). Очаква се сега спортният директор на германските шампиони Михаел Цорк също да прати юношата на Славия под наем.
 
“Разговаряме с отбор от Втора бундеслига, но няма да назова неговото име”, обяви пред изданието агентът на Рангелов Майк Бартел.
 
В момента българският национал все още е у нас, но скоро ще пътува за Германия. Борусия (Дортмунд) започва подготовката си за новия сезон на 29 юни и след това ще бъде решавано бъдещето на Димитър Рангелов.
 
Според различни информации от медиите, интерес към бившия нападател на Страсбург, Ерцгебирге (Ауе) и Енерги (Котбус) имаше и от страна на “Левски”, Анталияспор и Хайдук (Сплит), където треньор е Красимир Балъков. Според бившия вратар Антонио Ананиев са водени преговори и с Айнтрахт (Франкфурт) и Фрайбург./БЛИЦ