Бившият холандски национал Фернандо Риксен не спи по цяла нощ, тъй като се бои да не умре. Това обяви неговата съпруга Вероника. Тя призна, че не той постоянно гледа филми, чете или работи върху втората част на книгата си.

Както е известно, 42-годишният бивш халф на АЗ Алкмаар, Рейнджърс и Зенит е в тежко състояние. От години той се бори с Амиотрофична латерална склероза.

„Понякога Фернандо се унася за около 15 минути. Често му е трудно да диша и лекарите носят кислородна маска. Когато сме заедно през деня, той се изпълва с енергия“, признава Вероника Риксен пред сп. „СтарХит“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Съпругата на бившия футболист, която е рускиня, разкрива, че все още вярва в чудото и Фернандо Риксен може да се излекува. Тя обаче отказва да прибягва до нетрадиционни методи на лечение.

„Откакто Фернандо покани бившите си съотборници на прощална вечеря, постоянно с мен се свързват различни шарлатани. Кълнат се, че ще го излекуват. Сигурни са в успеха си. Но ако Бог съществуваше, защо деца щеше да умират от рак“, допълва рускинята.