Въпреки че се класира за Мондиал 2022 в Катар още в предния кръг, Германия размаза Лихтенщайн с 9:0 във Волфсбург и прибави още три точки към актива си на върха в група "J" на световните квалификации от Европа.

Йенс Хофер получи директен червен картон още в 9-ата минута и остави гостите в намален състав, което и предопредели развоя на срещата на "Фолксваген Арена", преминала изцяло под диктовката на германците.

Илкай Гюндоган (11-дузпа) откри резултата, а девет минути по-късно Даниел Кауфман си вкара автогол. Лерой Сане (22) и Марко Ройс (23) направиха аванса на Бундестима впечатляващ още в средата на първата част, разписвайки се в рамките на една минута.

След почивката Ройс асистира за втория гол на Сане (49) и последва затишие пред буря, която се разрази към края. Томас Мюлер (76, 86) на два пъти и Ридле Баку (80) също записаха имената си сред голмайсторите, а в 89-ата минута защитникът Максимилиан Гопел си заби автогол - втори за гостите, оформяйки крайния резултат.

В друг мач от групата Румъния и Исландия завършиха 0:0 в полза на тима на Северна Македония, който остава втори с 15 точки след категоричната си победа с 5:0 в Армения по-рано. Румънците са трети с 14 точки, а исландците имат 9 на петата позиция.

Германия е на върха с 24 точки, а Лихтенщайн си остава на дъното само с една спечелена точка.