Селекционерът на Уелс Райън Гигс коментира победата с 1:0 над България в Лигата на нациите, която дойде след гол в 94-ата минута. Легендата на Манчестър Юнайтед също така похвали играта на селекцията на Георги Дерменджиев.

"Направихме два топ мача толкова рано през сезона (б.р. - преди дни Уелс победи с 1:0 и Финландия). Вдъхновени сме, но можем да се справим още по-добре. Два мача без допуснат гол, не е зле. България много ни затрудни днес. Те си помагаха по целия терен. Имаха и повече мачове от нас през настоящия сезон. Бързо виждаха топката - нещо, което не правехме през второто полувреме. Ние трябва да се подобряваме, това е целта ни", каза Гигс.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"В края беше най-доброто време да вкараме. Горд съм от момчетата. При гола беше най-добрата ни атака в мача. В нея участие взеха и трите ни резерви. Това ме прави много щастлив", продължи легендата на Манчестър Юнайтед.

"Първото полувреме бяхме малко изморени, българите ни превъзхождаха физически. Мисля, че деветима от титулярите им са изиграли 4-5 мача през новия сезон. Това си пролича преди почивката. Бяха остри и владееха топката. През второто се подобрихме и не им предоставихме шансове. Показахме спокойствие и по-добро темпо, когато бяхме с топката. Накрая мисля, че получихме това, което заслужавахме", добави Райън Гигс.

Нашата група в Лигата на нациите