Легендарният Райън Гигс сподели часове преди сблъсъка с Челси, че трудно преглъща загубите. Ветеранът иска да печели още отличия, въпреки, че до момента има 11 шампионски титли с Манчестър Юнайтед. Уелсецът сподели, че е бил бесен на Челси в края на миналия сезон заради дубъла (титла и ФА Къп), който "сините" от Лондон извоюваха. Както е известно, отборът на Роман Абрамович стана шампион, изпреварвайки само с 1 точка "червените дяволи".
3.jpg
"Не мисля за титлите, които съм спечелил. Гледам напред. Миналата година, например, много бях бесен на Челси, тъй като спечелиха дубъл. Не желая това да се случи отново", коментира Гигс.

"Чувствам, че трябва да притежаваме титлата. Загубихме с една точка предния сезон, а това трудно се забравя. Отиваш на почивка, за да се забавляваш с децата и семейството си, но когато за малко останеш сам, споменът се връща и си казваш: "На ваканция си, а си бесен от случилото се". Най-зле се чувствах след първия ми пълен сезон, когато загубихме титлата от Лийдс. На второ място може би е поражението от Барселона на финала в Рим, когато чувствах празнота. Това е последен мач за сезона и връщане назад няма. Все още не съм гледал повторение на този финал. Мениджърът сигурно го е гледал 6-7 пъти, но не и аз", сподели още Гигс.

37-годишният уелсец се очаква да започне титуляр в днешното тежко гостуване на "Стамфорд Бридж", където Манчестър Юнайтед не е записвал победа вече 8 години. Сблъсъкът е от 21:45 часа. Преди него "червените дяволи" са на върха с 60 точки, а Челси е на 5-ото място с 45. /БЛИЦ