ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Воденият от Станимир Стоилов Гьозтепе отпадна в петия кръг на турнира за Купата на Турция, след като при гостуването си на елитния Коняспор загуби с 1:2 след обрат и продължения.

Бившият капитан на ЦСКА 1948 Елитон, който преди десетина дни премина от „червените“ в Гьозтепе, откри резултата в 60-ата минута. Бразилецът влезе в игра като резерва на мястото на Доган Ердоган и само четвърт час по-късно се разписа с глава след асистенция на Давид Тиянич.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Четири минути след попадението за тима на Станимир Стоилов на терена за Коняспор се появи датчанина Лука Прип, който имаше ключова роля за обрата на домакините.

В 75-ата минута Прип асистира за изравнителното попадение на Огулчан Улгюн, а след това реализира победния гол в добавеното време на първото продължение. Елитон сгреши при центриране отдясно, не успя да изчисти топката, а вместо това я продължи към Прип, който от малък ъгъл вкара и донесе успеха на Коняспор - 2:1.

Това е едва втората загуба на Гьозтепе, откакто начело на отбора застана Станимир Стоилов. Първата беше от Бодрум за първенство в края на декември. В останалите си мачове под ръководството на българския специалист тимът от Измир записа шест победи.