Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола заяви на пресконференцията си преди реванша с Реал (Мадрид) за Купата на Краля, че има усещането, че "белия балет" ще вкара гол на "Камп Ноу". Сблъсъкът е от 23:00 часа тази вечер, а както е известно, каталунците победиха с 2:1 на "Сантяго Бернабеу" в първия двубой.

Днешният мач може да бъде доста нажежен заради евентуалното присъствие в състава на гостите на Пепе, който за пореден път стана център на внимание в дербито. Бранителят на Реал (Мадрид) настъпи Меси по ръката, докато Лео беше на земята по време на срещата преди седмица.

"Целият свят ще ни гледа и трябва да внимаваме какво правим. Нека оставим на мира Пепе. Ако треньорът иска, ще го пусне в игра и ще бъде хубав мач", заяви Гуардиола.

"На "Камп Ноу" идва Реал (Мадрид), а не конкретен треньор или конкретен футболист. Това е възможно най-трудният съперник, който може да имаме. Ще бъде изравнен сблъсък, който няма да е ясен до последния съдийски сигнал. Имам усещането, че Реал ще ни вкара гол. Ние също ще трябва да отбележим. Могат да ни отстрани, знаем го добре", каза още наставникът на Барселона.