Играчите на Челси застават плътно зад своя мениджър Жозе Моуриньо. Въпреки спекулациите в медиите, че "сините" футболисти са на нож с португалеца, халфът Джон Оби Микел заяви, че всички в тима подкрепят Специалния.

Според нигериеца, липсата на късмет е основната причина за слабото представяне на лондончани през настоящата капмания. До момента английският шампион има едва 11 точки след изиграването на 11 срещи и се намира на незавидното 15-то място във временнното класиране.

„В момента нямаме много голове и победи, но както и сами виждате, ние играем за нашия мениджър и заставаме плътно зад него. Няма съмнение по този въпрос. Ако някой може да промени настоящата ситуация в отбора, то това е само той", заяви нигерийският национал в интервю за клубния сайт.

„Ако мислите, че отборът не се раздава на 100%, грешите. Всички може да видите колко усилия полагаме, за да играем добре. Всеки удар към нашата врата е гол, всяко отклонение на топката е гол. Но тимът дава всичко от себе си и работим доста усърдно за по-добри резултати", добави Микел.

"Срещу Уест Хям бяхме по-добри, въпреки че останахме с 10 човека. В мача със Стоук доминирахме, играехме добре и върнахме гол пасив, но нямахме шанс при изпълнението на дузпите. Срещу Ливърпул... първото полувреме можехме да вкараме два-три гола, но не успяхме, а впоследствие загубихме мача".

"През миналата година станахме шампиони и спечелихме два трофея. Жозе познава отбора по-добре от всеки друг. Той е най-добрият мениджър в историята на клуба и ние заставаме твърдо зад него", още веднъж засвидетелства подкрепата си нигериецът.