ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Интер спечели с минималното 1:0 при гостуването си на Фиорентина в мач от 22-ия кръг на италианската Серия "А" и се завърна на върха във временното класиране точно преди голямото дерби с Ювентус, който отстъпи на втората позиция, а и с мач повече от "нерадзурите". 

Още в 11-ата минута Нзола вкара топката във вратата на Интер, но страничният съдия веднага вдигна флага за засада. Три минути след това Тюрам подаде към Карлос Аугусто в наказателното поле, но Давиде Парони се намеси решаващо, за да изчисти топката в корнер пред погледа на Аугусто. След изпълнението на корнера Лаутаро Мартинес бе изпуснат и с глава се разписа за 0:1.

В 33-ата минута вратарят на Фиорентина Пиетро Терачано блесна със спасяване, парирайки удар на Давиде Фратези. Минута след това Джакомо Бонавентура преодоля защитник в наказателното поле и шутира под напречната греда, но Ян Зомер го отказа с брилянтно спасяване. В добавеното време на първата част изстрел на Нзола бе блокиран от бранител на Интер. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

След почивката в 64-ата минута футболистите на Интер се ядосаха, след като попадение на Марко Арнаутович не бе зачетено заради засада. Четири минути след това Нзола пропиля чисто голово положение за Фиорентина, а в 74-ата минута след намесата на ВАР бе отсъдена дузпа за домакините за нарушение на вратаря Ян Зомер. Зад топката застана Нико Гонсалес, който обаче пропусна от бялата точката след слаб шут и спасяване на Зомер. 

С този успех Интер отново излезе начело в класирането с 54 точки и една повече от Ювентус, но и мач по-малко. Фиорентина е пети с 34 точки. В следващи кръг "нерадзурите" приемат Ювентус на 4 февруари в Дерби д`Италия.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!