ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Финалът на мача между Валенсия и Реал (Мадрид) продължава да тресе испанския футбол. Мачът завърши при резултат 2:2, а съдията Хесус Хил Мансано не зачете победен гол на Джуд Белингам в деветата минута на добавеното време, тъй като секунди преди това свири край на срещата докато топката летеше във въздуха. За протестите си английският национал получи червен картон.

Лидер в атаките срещу рефера очаквано е клубната телевизия на Реал (Мадрид), според която действията на съдията са необичайни, нечувани, унизителни и истински грабеж. Медията на Кралския клуб припомня, че по време на мача реферът е дал дузпа за Валенсия, която е отменил след намесата на ВАР.

В подготвения материал на телевизията се прави намек, че съдията Хил Мансано има лично отношение срещу Реал (Мадрид), тъй като вече има четири отсъдени дузпи срещу клуба от „Сантяго Бернабеу“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Това е срамно“, написа футболистът на „белия балет“ Орелиен Чуамени на профила си в социалната мрежа „Х“.

„Безпрецедентен случай. Никога не ми се е случвало подобно нещо“, коментира треньорът на мадридчани Карло Анчелоти.

Испанският в. „Марка“ твърди, че това е скандалът на последните години и ще влезе в историята на футбола.

Изданието отбелязва, че дори потърсените за коментар представители на Съдийската комисия не са могли да дадат обяснение за решението на Хесус Хил Мансано.

Дори каталунският в. „Спорт“ излиза със заглавието „Скандал“ на първата си страница.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!