ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитаните на Локомотив (Пловдив) и Пирин – Димитър Илиев и Александър Дюлгеров, са единствените участници в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, които уцелиха точен резултат от съботните мачове в програмата на 27 кръг.

Илиев и Дюлгеров правилно предвидиха, че Валенсия изненадващо ще направи домакинско 2:2 срещу гранда Реал (Мадрид). Както е известно, двубоят приключи със скандал, след като съдията Хил Мансано свири край само секунди преди Джуд Белингам да вкара трети гол за „белия балет“. Това вбеси английския национал, който получи червен картон заради гневната си реакция.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Васил Панайотов от Черно море е единственият друг участник в Звездна лига, който взе актив от равенството на „Местая“. Той взе една точка заради прогнозата си 1:1.

Другият съботен мач от програмата на 27 кръг не предизвика сензация. Почти всички участници прибавиха по една точка заради успеха на Ливърпул с 1:0 като гост на Нотингам. Никой не успя да познае точния резултат, но пък вратарят на Хебър Петър Дебърлиев не уцели с опита си да потърси изненада, прогнозирайки равенство.

Днес програмата на кръга продължава с още две срещи. В 16:30 часа Кьолн приема лидера в Бундеслигата Байер (Леверкузен), а час по-късно е дербито на Манчестър между Сити и Юнайтед.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Вижте всички прогнози от 27-ия кръг на Звездна лига – ТУК!