Полузащитникът на Азербайджан Джавид Хусейнов се закани на България. Двата тима излизат в първа среща от квалификациите за Евро 2016 на 9 септември в Баку. Халфът говори пред местните медии за поражението с 0:4 от Русия и предстоящата среща със селекцията на Любослав Пенев.

"Срещу Русия получихме обиден резултат, въпреки че с този отбор винаги сме играли добре. Но видяхте, че не всички титуляри в нашия състав започнаха срещата. Това не е оправдание, това ще си остане тежка и обидна загуба. След срещата Берти Фогтс ни каза, че всеки трябва да се замисли за своята си игра. Разбира се, резултатът не му хареса. Имаше и персонални оценки, няма как да мине без това", каза 26-годишният играч.

"Не бих казал, че сме уморени. Просто играта не се получи така, както искахме. Пак казвам, че стартовият състав не беше най-доброто, което може да предложим. Треньорът си имаше свой замисъл за това и трябва да го приемем. Възможно е човек от отбора на България да е гледал срещата", продължи Хусейнов.

"Уверен съм, че срещу България ще играем по-различно. Надявам се, че ще играем поне така, както през второто полувреме срещу Русия и ще се постараем да победим. Даже ще кажа, че съм уверен в победата на 9-и септември", завърши полузащитникът на Азербайджан.