Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не остана доволен от атмосферата на "Анфийлд" при победата с 5:1 над Уест Хям в мач от Купата на Лигата. Специалистът призова феновете, които са се пренаситили от декемврийски футбол, да отстъпят на други хора билетите си за кръга през уикенда. 

"Не помня от колко време не съм го казвал, но през първото полувреме атмосферата зад гърба ми не бе такава, с каквато сме свикнали. Особено при начина, по който момчетата играха. Доминирахме тотално срещу Уест Хям и създадохме много положения. Ако аз бях на трибуните, щях да бъда изправен на нокти през цялото време", каза Клоп. 

Ливърпул откри частично новата трибуна "Анфийлд Роуд" в мача с Уест Хям, с което капацитетът на стадиона нарасна до 57 хиляди места. На "червените" предстои дерби с Арсенал за първото място във Висшата лига - в събота от 19:30 часа българско време. Клоп каза, че изходът на този двубой зависи до известна степен и от привържениците. 

"Нужен ни е стадион, изправен на крака от първата секунда. Нуждаем се от феновете ни още от старта на мача. Ако футболът през декември ви е дошъл в повече, и ако не се чувствате във форма, дайте си билета на някой друг", призова Клоп.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!