Съпругата на английската футболна звезда Уейн Рууни - Колийн, настояла нападателят на Манчестър Юнайтед да се извини пред нейните родители, че е изневерявал с проститутка, пише в. “Сън”.
 
Английският национал се надявал, че ще му се размине само с телефонно обаждане, но Колийн настояла Уейн Рууни да се изправи лично пред майка й Колет и баща й Тони и да им поднесе извиненията си.
 
Преди това съотборникът на Димитър Бербатов имаше тежък телефонен разговор със собствените си родители по повод секс скандала, в който се замеси. Сега му предстои да усети върху себе си гнева и на своите тъстове.
 
Както е известно, в началото на септември британските таблоиди публикуваха материал, в който 21-годишната проститутка Дженифър Томпсън разказа за сексуалните си отношения с Уейн Рууни докато съпругата му била бременна.
 
В същото време, в днешния си брой в. “Сън” пише, че бащата на проститутката - Хамиш Томпсън, вчера е получил сърдечен удар. 55-годишният инженер е бил зад волана на колата си, където е возел своята съпрута и 19-годишният му син Макс, когото карали към университета.
 
При пристигането си в хотела той се строполил в лобито и след това бил откаран в интензивното отделение на болницата. Според лекарските сведения състоянието му е стабилно. Инфарктът на Хамиш Томпсън идва само седмица, след като той и съпругата му Дани поднесоха публичните си извинения на Колийн Рууни заради постъпката на своята дъщеря./БЛИЦ