Селекционерът на Италия Антонио Конте бе доволен от играта, но не и от резултата в мача с България. Европейската квалификация на „Васил Левски” завърши при резултата 2:2, като гостите изравниха в заключителните минути на мача.

„Не съм доволен от равенството, защото Италия заслужаваше победата. Мисля, че България просто игра своя мач, използва възможностите да атакува и в малкото случаи, в които успяваше да контраатакува – успяваше“, сподели Конте.

„Италия направи много силен мач от всяка една точка. Доволен съм, че вкарахме два гола, но пропуснахме много. Най-много съжалявам за двете контри в рамките на няколко минути, след които ни вкараха головете, но важното е, че реагирахме”, допълни специалистът.

„Беше тежка седмица за нас, но трябва да сме колектив и да показваме най-доброто от себе си. Италия трябва да играе така, както днес с България. Трябва да продължаваме по същия начин и да правим всичко така, както в тази тежка седмица. Нашата цел продължава да е същата, да владеем топката“, завърши селекционерът на Италия.

Нашата група "Н" за европейските квалификации