Проблемите за една от звездите на Реал (Мадрид) Лука Йович не спират. Сръбският нападател е получил тежка контузия по време на тренировка в домашни условия – счупване на петата кост на десния крак, съобщиха от клуба.

След кошмарната вест има опасения, че възстановяването на 22-годишния футболист може да отнеме до 10 седмици и той едва ли ще участва в мачовете на „кралете“ при доиграването на сезона в Примера дивисион.

Плановете в Испания са за подновяването на първенството около 20 юни с цел завършването му в края на юли. Йович все пак може да е на линия за срещите от Шампионската лига през август, след като Реал достигна 1/8-финалите на турнира.

Наскоро полицията в Сърбия официално повдигна обвинение към Йович, който е застрашен от затвор за нарушаване на карантината по време на пандемията от коронавирус. Той се върна в Сърбия от Испания за рождения ден на гаджето си (красивата София Милошевич) след началото на карантината и трябваше да бъде изолиран за 14 дни, но наглостта му не спря дотук и няколко дни след пристигането в родината си бе забелязан в центъра на Белград.

Единственото хубаво при сърбина за момента е, че тестът му за коронавирус е отрицателен. Такива са пробите и на всичките му съотборници в Реал. Те ще започнат индивидуални занимания в понеделник.