ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Легендарният бразилски футболист Пеле направи специална публикация в социалните мрежи, с която успокои своите фенове след тревожната новина на в. "Фоля ди Сао Пауло", че е лекарите са спрели лечението на рак на дебелото черво, тъй като тялото му вече не реагира на прилаганата химиотерапия. Според информацията, знаменитият нападател е поставен на палиативни грижи, за да се успокоят болките му и той живее последните си дни.

„Приятели, искам всички да бъдете спокойни и позитивни. Аз съм силен и изпълнен с надежда. Следвам своята терапия, както обикновено. Искам да благодаря на целия медицински и сестрински екип за помощта, която получавам. Имам силна вяра в Господ и всяко съобщение, което получавам от вас ме държи пълен с енергия. Гледайте Бразилия на световното първенство. Благодаря за всичко“, написа Пеле в социалните мрежи.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Публикацията на Краля на футбола беше предшествана от официално изявление на болницата „Алберт Айнщайн“, в която 82-годишният трикратен световен шампион е настанен в последните дни. Лекарите обявиха, че Пеле се повлиява добре на прилаганото лечение на респираторна инфекция и в последните 24 часа не се наблюдава влошаване на състоянието му.

Както е известно, бразилската легенда беше хоспитализиран миналия вторник заради отоци по цялото тяло и сърдечна недостатъчност. В четвъртък от болницата обявиха, че Краля на футбола е в стабилно състояние. Дъщерята на Пеле излезе с официално съобщение, че нищо не застрашава живота на баща ѝ.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)