ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Саутхемптън препъна Арсенал и спря победната серия на лондончани. Мачът от 13-ия кръг на Висшата лига завърши 1:1, след като Гранит Джака откри за "топчиите" в 11-ата минута, но попадение на Стюърт Армстронг донесе точката на домакините. 

Арсенал все пак остава на върха в класирането с 28 точки, а Саутхемтън е чак на 15-ото място с 12 т.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Топчиите" бяха в серия от четири поредни победи във Висшата лига и общо 8 поредни успеха във всички турнири. Преднината им пред втория Манчестър Сити е 2 точки.

Лидерът в класирането започна мача убедително и в 11-ата минута Гранит Джака реализира попадение със силен удар, дошъл след асистенция на Бен Уайт. 

Превъзходството на Арсенал продължи, а в последните секунди на първата част Габриел Жезус пропусна да реализира ново попадение във вратата на "светците".

През втората част домакините се добраха до равенството чрез Стюърт Армстронг, който отбеляза в левия ъгъл на вратата на Арсенал след асистенция на Мохамед Елюнуси. 

Десет минути преди края на редовното време Мартин Йодегор отбеляза нов гол за гостите, но той беше отменен, защото на по-ранен етап от атаката топката беше напуснала очертанията на терена.

В друга среща от кръга Астън Вила победи с категоричното 4:0 у дома Брентфорд. Това беше официален дебют за временния мениджър на отбора от Бирмингам - Арън Данкс, който замени Стивън Джерард.

Лиън Баи и на два пъти Дани Ингс направиха резултата 3:0 в полза на домакините в първите 14 минути, а Оли Уоткинс оформи крайното 4:0 след точно един час игра. 

Астън Вила има 12 точки и е на 14-ото място, докато Брентфорд е с 14 т. на десета позиция. 

Фулъм победи с 3:2 като гост Лийдс и записа петия си успех през сезона, докато Лестър се справи с Уулвърхемптън, побеждавайки като гост с 4:0.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК