Футболната звезда Кристиано Роналдо може да осъществи сензационен трансфер още през януари, но може това да стане и през лятото. Според испанската телевизия „GOL“ 34-годишният португалец изненадващо ще се завърне в Реал (Мадрид).

Твърди се, че президентът на „белия балет“ Флорентино Перес лично се е срещал с Роналдо и го е уговорил да се върне на „Сантяго Бернабеу“. Очакванията се опит за трансфер да бъде направен още през януари, а в краен случай през лятото.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Има голяма вероятност информацията на телевизията да е свързана с вчерашния Ден на лъжата, който се отбелязваше в Испания. В тази връзка се появиха много спекулативни новини, които разтърсиха със сензационния си характер. Една от тях прати Мартин Йодегаард от Реал Сосиедад в Манчестър Сити.

Португалската футболна звезда игра за Реал (Мадрид) в периода 2009-2018 г. За това време спечели две шампионски титли на Испания, четири пъти Шампионската лига, три пъти Световното клубно първенство и още много трофеи. През лятото на 2018 г. петкратният носител на „Златната топка“ премина в Ювентус. През този сезон той изигра 14 мача в Серия „А“, в които има десет гола и една асистенция.