ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кристиано Роналдо говори открито за трансфера си в Саудитска Арабия, както и за бъдещите си планове. 38-годишният португалец бе критикуван за решението си да премине в Ал Насър през зимата. До момента той има 19 мача и 14 гола за тима си. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Роналдо подчерта, че той е отворил вратата към саудитската лига и редица футболисти са го последвали. Португалецът също така жегна Лионел Меси, който премина в Интер (Маями), казвайки, че МЛС е по-слабо първенство от това, в което той се състезава.

"Няма да се завърна към европейския футбол, вратата е абсолютно затворена. На 38 години съм, а и европейският футбол загуби много от класата си. Единственото добро първенство остава Висшата лига. Там нивото е много по-високо от другите лиги", коментира Роналдо пред Фабрицио Романо.

"Саудитската лига е много по-добра от МЛС. 100% съм сигурен, че няма да се завърна в нито един европейски клуб. Аз отворих пътя към саудитската лига и сега всички играчи идват тук", подчерта португалецът. 

"Когато се присъединих към Ювентус, Серия "А" беше мъртва. След моето идване в Италия, лигата се съживи. Където и да отида, генерирам максимален интерес. Обвиняват ме, че съм дошъл в саудитската лига, но какво стана сега? Отворих вратата тук и всички играчи идват. След година това първенство ще задмине турската и холандската лига", завърши Кристиано Роналдо.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!