Италианският тим Лацио постигна впечатляваща победа с 4:1 срещу Ница. "Римските орли" поведоха в резултата в 20-ата минута чрез испанското крило Педро. Валентин Кастеянос покачи на 2:0 в полза на домакините, а звездата на френския отбор Жереми Бога върна попадение преди почивката.

През втората част натискът на "небесносините" продължи и в 53-ата минута Кастеянос отбеляза вторият си гол в срещата. Крайният резултат оформи Матия Закани, разписвайки се от дузпа в 67-ата минута. По този начин Лацио се изкачва на върха с актив от 6 точки, а Ница остава с 1 пункт на дъното на класирането. 

В същото време Тотнъм се наложи с 2:1 при гостуването на Ференцварош в Унгария. В 17-ата минута попадение на домакините бе отменено заради засада след преразглеждане с ВАР. В 26-ата минута "шпорите" откриха резултата след попадение на Папе Сар. Това бе и най-интересната ситуация до края на почивката. 

През второто полувреме домакините се втурнаха напред в опит на изравняване на резултата. В 77-ата минута в игра се появи бившият футболист на Пирин Чебраил Макрецкис, който показа добро желание за игра. Бренън Джонсън покачи на 2:0 за английския отбор, а Барнабас Варга оформи крайният резултат, разписвайки се в 90-ата минута.