ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Легендарният английски голмайстор Гари Линекер подложи на сериозна критика селекционера на националния отбор Гарет Саутгейт, след като „трите лъва“ загубиха с 0:1 от Италия в Милано и изпаднаха от Лига „А“ на Лигата на нациите.

Освен това английските национали вече 450 минути нямат отбелязан гол от игра в турнира. Тимът на Гарет Саутгейт е един от двата отбора, които от началото на настоящото издание на надпреварата не са вкарали попадения от положение, различаващо се от дузпа. Другият е тоталният аутсайдер на европейския футбол Сан Марино.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Учудващо е, че най-креативният халф на Англия Джеймс Медисън не беше в групата от 28 играчи, извикани в националния отбор. Освен това най-съзидателният футболист в страната Трент Александър-Арнолд (б.ред – 12 асистенции в 23 мача през миналия сезон) беше на пейката и з**никът му се напълни с трески“, написа Линекер в „Туитър“.

Голмайсторът на Мондиал`86 не е единственият, критикувал решенията на Саутгейг, които оставиха Англия без победа в пет мача. Това е най-лошата серия на „трите лъва“ от 2014 г. Английските фенове, пътували до Милано за срещата с Италия, освиркаха националния отбор на страната и се чуха скандирания за оставката на селекционера само два месеца преди началото на Мондиал 2022.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК