Европейският и световен клубен шампион Интер пристигна в Мюнхен изпълнен с големи надежди преди реванша срещу Байерн утре вечер на “Алианц Арена”.

“Нищо не е невъзможно. Ние сме в състояние да обърнем този резултат 0:1. Разполагаме с всички средства, за да наваксаме пасива си и да изненадаме нашия съперник”, заяви бразилският наставник на “нерадзурите” Леонардо при кацането на тима в Мюнхен.

Увереността на Интер се подхранва и от добрите новини, които пристигнаха от медицинския щаб. 41-годишният Леонардо ще има на разположение за утрешния сблъсък с баварците Лусио и Тиаго Мота. Двамата имаха мускулни травми, но пристигнаха с групата за мача в Мюнхен.

32-годишният Лусио, който игра за Байерн от 2004 до 2009 година, се контузи по време на равенството 1:1 гостуването на Бреша този петък, но се е възстановил бързо. Със сигурност аут от редиците на “нерадзурите” ще е голмайсторът Диего Милито, който продължава да лекува контузия. 31-годишният нападател вкара два гола срещу Байерн и бе с основна заслуга за спечелването на Шампионската лига от Интер миналата година.

Президентът на “нерадзурите” Масимо Морати също изказа своя оптимизъм преди ревеанша. “Не е невъзможно. Много е важно да останем да се състезаваме в Европа”, сподели 66-годишният бос. /БЛИЦ