Дори и при спечелване на Шампионската лига за Луис Ван Гаал няма да има връщане назад. След края на сезона пътищата на холандския треньор и Байерн (Мюнхен) се разделят при каквито и да е резултати.

“Нищо не се променя. Ние се разделяме, защото имаме различна филисофия и не желаем да продължаваме така”, заяви Ван Гаал преди утрешния мач-реванш срещу Интер от 1/8-финалите в Шампионската лига. Баварците спечелиха с 1:0 в Милано и имат много добри шансове за продължаване в следващия етап.

“Ако спечелим Шампионската лига, това означава, че съм си свършил добре работата. Тогава феновете ще са доволни, клубът ще е доволен и Байерн ще продължи със следващия си треньор”, каза още холандецът.

“Мисля, че Байерн е супер отбор, може би най-добре организираният в цял свят. Всички условия тук са страхотни и всеки треньор би работил с удоволствие в такава обстановка. Когато и разбирателството с играчите е много добре, е много тъжно, че не може да се постигнат добри резултати”, завърши 59-годишният специалист. /БЛИЦ