ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудницата около трансфера на Хари Кейн от Тотнъм в Байерн няма край. По-рано днес стана ясно, че английският национал е бил върнат от „шпорите“, докато е пътувал за летището, за да излети за Мюнхен, след като първоначално е имал разрешение да замине. С последвало обаждане 30-годишният нападател е получил нареждане да се прибере у дома си. Счита се, че причина за това е желание на лондончани да предоговорят условията по сделката с баварците.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Сега обаче последва нов обрат. ВВС обяви, че Тотнъм е дал зелена светлина на Хари Кейн да пътува за Мюнхен. На летище „Станстед“ от сутринта чака чартърен самолет на германска компания, с който капитанът на Тотнъм и националния отбор на Англия трябваше да излети в 9:45 часа българско време. За момента полетът е насрочен за 14:15 часа, а около 16:00 часа Кейн трябва да пристигне в базата на Байерн за медицински прегледи и финализиране на трансфера.

В английските медии се съобщава, че късно снощи футболната звезда е получил извънредна оферта от английски клуб. Предложението е било Хари Кейн да остане в Тотнъм до края на сезон 2023/24, когато изтича договорът му. След това въпросният тим ще привлече нападателя в редиците си като свободен агент и с много добри лични условия.

В също време Тотнъм е премахнал почти всички снимки на Хари Кейн от официалната си страница, съобщава "Дейли Мейл). На рекламните фотоси на новите екипи на клуба вече липсват и са заменени с такива на Хьон Мин Сон.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!