ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Феновете в Саудитска Арабия вече не са същите и сякаш са на седмото небе, откакто Кристиано Роналдо премина в редиците на Ал Насър, въпреки че все още не е дебютирал за тима. Португалецът разтрогна с Манчестър Юнайтед и стана свободен агент по време на Световното първенство в Катар. След това 37-годишният таран беше привлечен от Ал Насър, където ще получава колосална заплата от 177 милиона паунда на година.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Роналдо не бе в групата на Ал Насър при победата с 2:0 над Ал Таи с голове на Андерсон Талиска, но изгледа мача от трибуните, а футболистите играха на кошмарен терен с много локви. Мачът трябваше по програма да се играе в четвъртък, но заради тежките метеорологични условия беше отложен с ден. След успеха Ал Насър е на върха във временното класиране с 4 точки пред втория.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!

Наказание от английската Висша лига спира Роналдо да играе и той ще трябва да почака още малко за дебюта си в Саудитска Арабия, където манията по него вече се усеща в цялото футболно първенство. Така например по време на мача между Ал-Итихад и Ал Хилал еуфорични фенове нахлуха на терена и изпълниха емблематичното за Кристиано отпразнуване на гол „SIUUUU”.