Звездата на Барселона Лионел Меси вече не може да сдържа нервите си и за пореден път насочи гнева си към съотборник, пише "Ел Паис".

След новината за свада между Меси и друг от лидерите на Барса - Жерар Пике, сега аржентинецът е размахал пръст и на вратаря Марк-Андре Тер Стеген на последната тренировка преди снощната загуба от Атлетик (Билбао) и отпадането от Купата на Краля (0:1). Повод за спора е била борба за топката, в която явно германецът е действал по-твърдо.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Проблемите в Барселона започнаха да излизат наяве след уволнението на треньора Ернесто Валверде, след което последваха обвинения от страна на спортния директор Ерик Абидал, че някои играчи не са харесвали специалиста и не са се раздавали максимално на терена, заради което Меси скочи на шефа.

Аржентинецът очевидно е изнервен от неуспехите в последно време, като изпитва остра нужда от партньор в атака, с когото да се разбира, след като добрият му приятел Луис Суарес се контузи.

Междувременно в Испания започнаха да говорят за възможността Меси да напусне в края на сезона, като и преди звездата беше свързван с напускане заради конфликти с ръководството, но по-късно признаваше, че никога не е имал намерение да си тръгва.

Вижте избрани моменти от представянето на Меси при загубата от Атлетик снощи: