Пандури победи Васлуй с 2:1 в последен мач от 21-ия кръг на румънската Суперлига. Българският защитник Живко Миланов изненадващо излезе титуляр за гостите само седмица, след като получи много тежка контузия. Зетят на Боби Михайлов остана на терена до края на мача и получи добра оценка за представянето си.

Българинът игра със специална предпазна маска, след като пострада сериозно след ритник от Каду по време на мача с ЧФР Клуж (0:0). Както е известно, португалецът изби два зъба на бившия играч на “Левски”, а други три се клатеха сериозно. Заради проблема Миланов спешно посети София, където се подложи на спешно лечение при зъболекар.

Въпреки информациите, че заради проблема той ще бъде извън игра за около месец, днес той излезе на терена. В герой за домакините от Пандури се превърна литовският нападател Дейвидас Матулевичус, който вкара и двата гола. Той откри в 56-ата минута, но секунди по-късно нападателят от Мозамбик Жумисе изравни. Уникален гаф направи вратарят на гостите Витаутас
Чернаускас, който буквално подари победата на домакините. Стражът опита да изчисти топката, но я изрита в тялото на Матулевичус и след рикошета тя спря в мрежата за 2:1. Васлуй е на пето място във временното класиране с 36 точки, колкото има и Динамо (Букурещ). Лидер е Стяуа с 53 точки, пред Астра с 40 и други.