Жозе Моуриньо за пореден път обвини реферите в тендециозно съдийство против отбора му. Снощи Реал (Мадрид) завърши 1:1 с последния Алмерия и изостана на 4 точки от Барселона.
 
“Надявам се, че Перес Ласа няма да ни свири повече мачове нито на нас, нито на Барселона. “Познавам г-н Ласа от 1996 година и мога да кажа, че през 2011-а той изобщо не се е променил. Ако критериите на реферите са еднакви за всички, първенството ще бъде напълно непредвидимо”, заяви португалецът.
 
“Анализирайки първата част от шампионата, ще кажа, че показателите ни са добри. Все пак целта остава титлата, така че ще видим какво ще се случи до края. Не мисля, че сме изморени. Не спечелихме, защото съперникът се бранеше добре, за което го поздравявам, а през първото полувреме не бяхме на необходимото ниво”, призна все пак Специалния.
 
Той коментира и пускането на Кака в титулярния състав на мястото на Бензема: “Кака показа, че се чувства все по-добре и затова прецених, че може да започне мача, докато Карим бе титуляр във всички срещи след контузията на Игуаин”.