Българският треньор на Гьозтепе Станимир Стоилов анализира представянето на отбора си при домакинското равенство 2:2 срещу гранда Фенербахче, воден от Жозе Моуриньо. Както е известно, Мъри изведе тима от Измир до промоция в Суперлигата, а Специалния пое „канарчетата“ през това лято.

"Днес беше труден мач и за двата отбора. Беше като футболна война на терена. И двата отбора дадоха всичко, за да победят и показаха цялата си сила. Заслужихме равенството, което дойде в последните минути. Моят отбор се придържаше напълно на тактическа дисциплина до първия гол. През второто полувреме започнахме да показваме играта, която искахме и постигнахме целта си. Искам да благодаря на нашите фенове, които ни оказаха невероятна подкрепа днес. Когато сме обединени, можем да променим всеки мач“, коментира Стоилов.

„Моят отбор се бори страхотно. В същото време има и области на терена, върху които трябва да работим и да ги подобряваме. Има нови играчи, които се присъединяват към отбора и ни трябва малко повече време, за да свикнем с тях. Ще продължим работата си на пълни обороти, за да достигнем най-високия си потенциал възможно най-скоро", допълни българският специалист.