Станимир Стоилов все още не е наясно с бъдещето си. Българският специалист изведе казахстанския Астана до шампионската титла, но от ръководството на клуба не бяха му предложили нов договор. Мъри коментира изминалия сезон, но беше лаконичен относно плановете си.

"Много тежък сезон за нас и една уникална драма в края, след като спечелихме титлата в 87-ата минута на последния си мач, заяви Стоилов пред Ринг тв. Той стана два пъти поред шампион с Астана в Казахстан, а освен това класира тима в груповата фаза на Шампионската лига.

- Не мога да сравнявам постиженията. За моя радост спечелихме доста отличия, но и участието ни в Шампионската лига е голямо постижение. Не мога да кажа отсега нищо конкретно. На този етап всичко е въпрос на разговори, все още не мога да кажа дали ще остана. Времето ще покаже."

Междувременно генералният мениджър на Астана Кайсар Бекенов заяви, ще направи всичко възможно да задържи Мъри. Самият българин беше казал след последния мач на тима, че е искал сезонът да приключи преди да преговаря за нов контракт. Тоест, според него ръководството се е забавило с офертата.