ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Обстановката в лагера на националния отбор по футбол на Черна гора изглежда крайно тягостна след пропуснатата победа срещу Литва в европейска квалификация в Каунас снощи. Мачът завърши 2:2, а домакините изравниха секунди преди да изтече добавеното време. 

Черногорците не крият яда си от пропилените две точки и се заканиха да си го изкарат на нашия национален тим. Селекцията на Младен Кръстаич гостува в неделя в Подгорица (19:00 часа), след като снощи загуби с 0:1 от Иран в контрола в Пловдив.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Тежко е, но трябва да продължим напред. Максимално бързо е нужно да се съвземем, чака ни още един труден мач. Загубихме точки, които не могат да бъдат компенсирани, но искаме да се върнем към победния път срещу България и да видим какво ще стане след това. В неделя ни устройва само победата", закани се селекционерът на черногорците Миодраг Радулович. 
 
"Искахме да спечелим срещу Литва и да държим съдбата в наши ръце, а сега сме зависими от другите, което е най-лошото във футбола. Все пак това е балансирана група, няма да е лесно на никого срещу Литва, измъчиха Сърбия и Унгария", добави Радулович, който разчита на бивш играч на Левски. Снощи вратата на Черна гора пази Милан Миятович. 

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!