ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Българският национал Димо Кръстев спечели Суперкупата на Италия в Примаверата. Талантът от Бургас и съотборниците му във Фиорентина до 19 години ликуваха на финала в Монца след успехс с 2:1 срещу Интер. На терена беше и друг наш национал - нападателят на "нерадзурите" Никола Илиев. 

И двамата започнаха титуляри, а малко преди края Кръстев бе принудително заменен заради контузия. Защитникът имаше аркада след сблъсък с противник, а освен това игра с гипс на дясна ръка.  

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Припомняме, че Интер стана шампион в Примаверата, след като в края на май миналата година Никола Илиев се превърна в златна резерва и донесе титлата с гол в продълженията срещу Рома. Фиорентина пък завоюва Купата на Италия след успех над Аталанта, в който Димо Кръстев бе на терена от първата до последната минута. Тази вечер снажният защитник и съотборниците му отново ликуваха. Треньор на "виолeтовите" до 19 г. е Алберто Акуилани. 

В седмата минута играта беше прекъсната заради тежка контузия на нападателя на Интер Ян Зуберек. Полякът се наложи да бъде изнесен на носилка. Четири минути по-късно Фиорентина поведе с гол от пряк свободен удар на Лоренцо Аматучи. В 25-ата Томасо Берти също се разписа за "виолетовите".

Интер намали изоставането четвърт час преди края на редовното време чрез Енох Овусу. 

Никола Илиев също имаше шансове, като при 0:0 се озова сам срещу вратаря, но не успя да отбележи.

Кръстев ексклузивно пред БЛИЦ Live за кървавия си дебют за България​

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


*Снимка: Profimedia.bg