Най-голямото менте, появявало се в българския футбол, е на път да направи трансфер на футболист в Англия и да напълни добре джобовете си. Грегори Акселрод, който през 2009 г. се опита да си уреди договор с ЦСКА, но бързо беше разкрит като футболен измамник, сега се изявява като мениджър на играчи. Добилият популярност у нас като Грег Ментето в момента води преговори с Фулъм за бившия играч на „червените“ Петрус Бумал.

„Свързали са се с агента ми, но трябва да сме търпеливи най-вече заради случващото се по света в наши дни. В момента клубовете се нуждаят от повече време, за да се ориентират в обстановката относно играчите с изтичащи договори. Надявам се скоро моят мениджър да уточни нещата“, обяви Бумал.

 efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Наскоро стана ясно, че интерес към камерунеца има интерес и от страна на Нотингам. Френският Бордо също изчаква ситуацията и изтичането на договора на 27-годишния футболист с руския Урал. През миналото лято тимът от Екатеринбург е отхвърлил оферта от Торино за Бумал, а Евертън тогава е направил само първоначално запитване, но не е задълбочил интереса си.

В същото време Грегъри Акселрод сравни своя клиент с халфа на Тотнъм Танги Ндомбеле, който през миналото лято беше купен от „шпорите“ от Лион срещу 62 милиона паунда и с клауза за още 10 милиона при покриването на определени условия.