В очакване на старта на Евро 2020, WINBET ви предлага нестандартен Superjack с мачове от три първенства и Купата на японската лига. За да спечелят топ премията от 50 000 лв. тази седмица, любителите на солидните печалби ще трябва да се преборят и с мачове от борбата за оставане в полската Лига 1, Джей-2 Лигата на Япония, и ей тъй, за разкош - с плейофите в Националната лига на Англия.

SuperJack oт WINBET за 50 000 лв. е наличен eдинствено в платформата winbet.bg -- > Секция Спорт.

Нотс Каунти – Честърфилд: Честърфилд са сред най-силните гости в Националната лига
Двата отбора в най-добра форма се срещат в първия кръг на плейофите в Националната лига. Всичко се решава в един мач, но това не означава непременно предимство за Нотс Каунти. Най-старият професионален отбор в света (основан 1862 г.) загуби в последния кръг от редовния сезон от Бромли в мач без значение и сложи край на серията си от седем мача без загуба. Но Честърфилд са сред най-силните гости в дивизията – само четири отбора взеха повече точки навън в шампионата - и влязоха в плейофите с 13 спечелени точки в последните пет кръга. В последните четири мача помежду им, гостът спечели три пъти, а равенство не е имало от 2014 г.

Хартлипул – Бромли: Бромли е с пет победи в седем мача между двата отбора
С четири победи и две равенства в последните шест мача (и много помощ от Рексъм), Бромли стигнаха плейофите и ще опитат да влязат в Лига 2 за първи път в 129-годишната си история сред професионалистите. Серията на „гарваните” започна на 3 май с победа точно над Хартлипул. Които не бяха губили в 16 поредни срещи поредни това, но хванаха асансьора надолу и с три загуби в последните пет кръг дори изтърваха правото да почиват в първата фаза на елиминациите. Хартлипул са по-класният отбор, но да се каже, че Бромли е неудобен съперник е малко. Откакто са в Националната лига „гарваните” са 5-1-1 срещу съботния си съперник.

Белхатов – Ястржембие: Само победа оставя шансове на Белхатов за спасение
Белхатов са с единия крак в трета дивизия след санкция от федерацията (две отнети точки) заради нередности по лицензирането. Домакините изостават на шест точки два кръга преди края от отбора, чието име е добра тренировка за дикция, Ястржембие и имат нужда не само от победа в този мач, но и от много помощ. „Миньорите” спечелиха миналата седмица като гост на Хробри с 1:0 и отложиха изпадането, но 23 точки от 32 мача са твърде малко. Белхатов не са печелили вкъщи от 7 ноември, а през това време балансът им е 0-1-10 с голова разлика 8:22. Трудно е да им се гласува доверие точно сега, но отчаяните са способни на чудеса…

Ресовия – Хробри Глогув: Точка оставя Русовия в Първа лига, но мачът е на неутрален терен
Ресовия са 16-и с шест точки аванс пред единствените изпадащи два кръга преди края. Тимът от Жешув е в отвратителна серия (1-2-4 в последния месец и половина), а в този мач дори няма да са домакини, тъй като стадионът им е в ремонт. Но Хробри не играят за нищо. Гостите трябва да наваксат шест точки и 20 гола пасив за два кръга за да се класират за плейофите, което е пълна утопия. Точка оставя Ресовия, но през есента Хробри спечели с 3:0.

Заглембие Сосновец – Гурник Ленчна: Гурник никога не е губил от този съперник
Заглембие на теория не са осигурили оставането си (шест точки аванс пред последния два кръга преди края), но головата разлика от -7 гола при цели -23 на Белхатов им носи известно спокойствие. Затова и федерацията насрочи мача за неделя, докато другите дънни риби ще се самоизбиват ден по-рано. На 1 април Гурник бяха втори в класирането. Но оттогава балансът им е 0-6-3 и в резултат, сега и плейофите са под въпрос. Но пък Заглембие е удобен съперник за тях - в историята си „зелено-черните” никога не са губили от тима от Сосновец и ще е добре серията им да продължи.

Одра Ополе – ГКС Тихи: Тихи с пет победи в последните шест мача
Одра са на точка от плейофите, а Тихи – на три от директната промоция в Екстракласа. Но и за двата отбора няма да е лесно да постигнат целите си. Наред с точките, Тихи изостават и със седем гола от прекия си конкурент Радомяк, който в последния кръг посреща мъртвите души Корона. Ополе пък имат да прескочат два отбора до зоната на плейофите, а и изостават с 14 гола. И двата отбора са в суперсерии. Одра взеха десет точки от последните си четири мача, а Тихи спечелиха 15 от последните 18 възможни, като паднаха само от лидера Ниечеча. В този мач няма невъзможен изход, но си струва да се отбележи, че в историята на Първа лига в това съперничество гостът е спечелил една-единствена точка.

ДЖЕФ Юнайтед – Монтедио Ямагата: ДЖЕФ със само една победа вкъщи през този сезон
В началото на май ДЖЕФ бяха в зоната на изпадащите, но серия 3-2-0 и десет отбелязани гола в тези пет мача измъкнаха домакините до девето място. Сезонът дори не е преполовен, но за някогашното величие, което от 12 години крета в Джей-2 Лигата, шансове за промоция не се виждат. Монтедио са им съседи в класирането (осми заради един гол по-добра разлика) и също в добра серия. Тимът от префектура Ямагата спечели три поредни срещи, включително срещу третите Рюкю, и претенциите за водеща роля през този сезон трябва да намерят потвърждение в неделя. ДЖЕФ имат само една победа вкъщи този сезон, Монтедио са 3-4-1 като гости.

Цвайген Каназауа – Омия Ардиджа: Каназауа без победа в седем поредни мача, Омия – в 11
И двата отбора са пълна трагедия. Каназауа нямат победа от 21 април (0-3-4, 4:8) и се смъкнаха до 14-о място. Омия не са печелили от 27 март и оттогава балансът им е 0-5-6, с голова разлика 7:15. В резултат, тимът от Ардиджа е предпоследен и то само заради по-добра голова разлика. Гостите са по-класният отбор, в редиците си имат бивши национали на Сърбия, Босна и Херцеговина и Норвегия и пропадането им все някога трябва да приключи.

Точиги СК – Киото Санга: Санга не са допускали гол цели 461 минути
Точиги са скромен клуб, който е професионален едва от 2009 г. „Жълто-сините” никога не са финиширали по-високо от деветата позиция в Джей-2 Лигата, а в момента са 16-и от 22 отбора, с една победа в последните си десет срещи. Санга са сред най-богатите в дивизията, като в пред-COVID времената бюджетът им надхвърляше 10 милиона евро годишно. Гостите са втори, с девет победи в последните си 11 мача, а в последните си пет мача дори не допуснаха гол. Но в Уцуномия са загубили половината от визитите си.

Консадоле Сапоро – Йокохама Ф-Маринос: Йокохама са без загуба от началото на турнира
В Купата на японската лига дойде време за елиминации. Йокохама завършиха рекордьори по точки в груповата фаза, като единствени спечелиха четири мача. Наред с това Маринос са трети в първенството и с куп отложени заради COVID мачове. Консадоле бяха стабилни в груповата фаза, като паднаха само от Кашима. В първенството „снежните сови” са 11-и, като единствената им загуба в последните седем мача е от абсолютния лидер Кауасаки. Йокохама спечелиха на 16 април в шампионатен мач в Сапоро с 3:1 като вкараха всичките си голове след 80-ата минута. Все пак, Маринос са 5-0-1 срещу този съперник в последните 24 месеца.

Висел Кобе – Урава Ред Даймъндс: Висел без голмайстора си, Урава – без титулярния вратар
Урава ще са без титулярния си вратар Зайон Сузуки, който е с олимпийския отбор на Япония. 18-годишният талант пусна два гола в последните шест мача и с пет сухи мрежи спомогна както за спечелването на групата в Купата на лигата, така и за изкачването до седмо място в Джей-Лигата. За Висел пък няма да играе голмайстора Киого Фурухаши (9 гола в 17 мача), извикан за световната квалификация с Таджикистан. Кобе не вкарват често (28 гола в 23 мача) и без Фурухаши трудно могат да се надяват на победа.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!