ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Олимпиакос се е отказал от трансфера на Кирил Десподов заради норвежки национал. Това стана ясно от публикацията на вицепрезидента на гръцкия гранд Костас Карапапас в социалните мрежи.

Шефът в клуба от Пирея призна, че е принуден да направи изявлението заради многото получени съобщения от своите последователи. В тях Карапапас е обвиняван, че Олимпиакос не е успя да се пребори с ПАОК за българския национал.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Вицепрезидентът на „червено-белите“ определи публикацията си като безплатен урок за феновете на тима. Той призна, че Десподов е бил вариант за Олимпиакос, но цел №1 за позицията на дясно крило е бил норвежкият национал Ола Солбакен, който вчера беше привлечен под наем от Рома. 24-годишното крило е познато на българските фенове с изявите му за Бодьо/Глимт срещу ЦСКА в групите на Лигата на конференциите през есента на 2021 г.

Както е известно, само до преди няколко дни се считаше, че Олимпиакос е фаворит за подписа на Кирил Десподов. Дори беше обявено, че трансферът е на 70% сигурен. Имаше информации за интерес от страна на Фенербахче. От снощи вече е ясно, че капитанът на Лудогорец е пред сделка с ПАОК.

„Исках да гледам филм, но ми изпратиха прекалено много глупости, написани от различни и несвързани с нашия клуб хора. Не искам нито един фен на Олимпиакос да се влияе от никого! И така безплатен урок! Когато един отбор иска дясно крило, изготвя списък и преговаря с трима или четирима варианти. Ако №1 в списъка, въпреки че изглежда малко вероятно, бъде привлечен, тогава имената с по-долни номера (въпреки че са добри играчи) напускат списъка. №1 в списъка на Олимпиакос беше Солбакен! Толкова е просто и все пак искате обяснения! Сега, ако ви притеснява какво пишат в Турция, Армения и Молдова, това е ваш проблем...", написа Карапапас в „Инстаграм“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!