Най-скъпият футболист Неймар преживя пореден ужас. Той получи контузия на глезена на десния крак и беше заменен принудително при победата на „селесао“ с 2:0 над Катар в контролна среща.

Звездата на петкратните световни шампиони получи травмата в 21-ата минута, а след смяната си избухна в сълзи на пейката на резервите. След това с помощта на хората от медицинския щаб на Бразилия се прибра в съблекалнята. Впоследствие стана ясно, че той има разтежение и е напуснал стадиона с патерици.

Както е известно, 27-годишният нападател е обект на разследване за изнасилване. Скоро той трябва да се яви на разпит пред бразилската полиция заради оплакване, подадено от жена, която е станала негова жертва в парижки хотел.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На мястото на Неймар в игра се появи Евертон Суарес. За момента не е ясно дали звездата на ПСЖ ще успее да вземе участие на стартиращата през другата седмица Копа Америка (14 юни – 7 юли).

Точни за успеха на Бразилия бяха Ришарлисон в 16-ата минута и Габриел Жесус в 24-ата. Трябва да се отбележи, че в шестата минута на добавеното време защитникът на Катар Буалем Хухи пропусна дузпа.