ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Истинска трансферна битка за подписа на Лионел Меси се готви в Саудитска Арабия. Втори клуб е поискал да привлече аржентинската футболна суперзвезда.

Преди дни стана ясно, че Ал Хилал иска да вземе 35-годишния нападател на ПСЖ, за да отговори на големия си съперник Ал Насър за привличането на Кристиано Роналдо.

Сега испанското спортно издание „Марка“ съобщава, че Ал Итихад също иска Меси. Битката с Ал Хилал се очаква да бъде интересна, тъй като и двата клуба са поискали държавна финансова помощ, за да извършат трансфер на седемкратния носител на „Златната топка“.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Счита се, че схватката Ал Итихад и Ал Хилал ще бъде много сериозна, тъй като двата клуба са готови да направят сходни оферти на Лео Меси. Очаква се, предложенията да бъдат в рамките на 350 милиона евро на сезон.

Интересен е фактът, че и двата претендента за подписа на капитана на световните шампиони от Аржентина имат забрана от ФИФА да правят входящи трансфери до лятото. Санкцията е наложена заради различни финансови провинения.

Както е известно, в първите дни на 2023 г. саудитският Ал Насър официално представи Кристиано Роналдо като свой играч. Португалецът ще получава по 200 милиона евро на сезон в новия си клуб.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК