Мачът от Висшата лига Манчестър Сити - Арсенал, който трябваше да се проведе днес от 21:30 часа на "Етихад", беше отложен за неопределено време. Новината бе официално оповестена от Футболната асоциация и от двата клуба, като идва малко неочаквано. До момента нямаше опасения, че срещата ще пропадне.

Решението е взето като превантивна мярка срещу разпространението на коронавируса. Заплаха идва от членове на щаба на Арсенал, които са имали контакт със собственика на Олимпиакос и Нотингам Форест Евангелос Маринакис, който беше диагностициран с COVID-19.

Любопитното е, че УЕФА не отмени мача от Лига Европа между Уулвърхемптън и Олимпиакос, въпреки желанието за това от страна на английския клуб. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Собственикът на Олимпиакос и Нотингам Евангелос Маринакис вчера сам съобщи неприятната новина, че е заразен с коронавирус.

"Чувствам се добре и вземам всички нужни мерки, като дисциплинирано следвам заръките на докторите. Препоръчвам на всички хора да направят същото и се надявам всички заразени да оздравеят", заяви Маринакис, който в петък посети домакинския мач на Нюкасъл с Милуол (0:3), с още около 27 000 зрители по трибуните.

Winbet - победата е емоция! (18+)