ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Националната освободителна армия (ELN) от Колумбия отвлече бащата на една от звездите на Ливърпул Луис Диас от Ливърпул преди повече от седмица, а днес излезе с официално изявление и извънредно искане. Партизанската организация води преговори с колумбийското правителство и обеща да освободи бащата на футболиста, но това все още не е факт.

В изявление, подписано от командира Хосе Мануел Мартинес Кирос, ELN поиска преустановяване на операцията по издирването, за да се предотвратят по-нататъшни забавяния на освобождаването.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"На 2 ноември информирахме страната за решението си да освободим г-н Луис Мануел Диас, баща на играча Луис Диас. От тази дата започнахме процеса по преговорите, за да постигнем това възможно най-скоро. Полагаме усилия да избегнем инциденти с правителствените сили", се казва в изявлението.

"Районът все още е милитаризиран, извършват се полети, идват още военни, предлагат награди за информация. Тази ситуация не позволява бързото и безопасното изпълнение на плана за освобождаване. Ако операциите продължат в района, те ще забавят освобождаването и ще увеличат рисковете. Разбираме мъката на семейство Диас, но ще удържим на думата си да го освободи, веднага щом имаме гаранции за сигурност", добавят партизаните от Колумбия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!