Халфът на Манчестър Юнайтед Джи-Сунг Парк очаква съотборниците му да продължат с добрите изяви във Висшата лига и да запазят първата позиция в класирането. Днес от 17:00 часа "червените дяволи" приемат Съндърланд, а след срещата корейският национал ще отпътува за родината си, за да се подготви за участие в турнира за Купата на Азия. Очаква се 29-годишният полузащитник да се завърне на Острова едва в началото на февруари и Сър Алекс няма да може да разчита на услугите му в първите мачове за 2011 година.

"Вярвам, че когато се върна, отново ще бъдем първи в класирането. Истинска чест е за мен да играя за националния отбор на Южна Корея, но е разочароващо, че ще пропусна следващите няколко мача на Манчестър Юнайтед", заяви халфът, който донесе победата на "червените дяволи" с 1:0 над Арсенал на 13 декември.

"В Юнайтед има достатъчно класни футболисти, за да се справят с отсъствието ми. Ще продължавам да следя всеки техен двубой. Този период е много важен за отбора, защото ни предстоят доста мачове за кратък период", добави Джи-Сунг Парк. /БЛИЦ