Димитър Бербатов ще посрещне 2011 година в хотел със съотборниците си от Манчестър Юнайтед, а не със семейството си. Причината е, че на 1 януари "червените дяволи" имат мач от Висшата лига - гостуване на Уест Бромич от 14:45 часа.

Медиите на Острова информират, че Митко и съотборниците му ще бъдат на режим в най-луксозния хотел в Манчестър - "Лоури".

Сър Алекс Фъргюсън е наредил на футболистите си, че имат право да изпият само по една чаша червено вино за наздравица в новогодишната нощ. Купон няма да има, тъй като рано сутринта на 1 януари "червените дяволи" ще потеглят към Уест Бромич. Митко и съотборниците му ще пропътуват 110 километра, след което излизат срещу "дроздовете".

Тази неделя Манчестър Юнайтед приема Съндърланд в мач от 19-ия кръг на Висшата лига, който ще се играе от 17:00 часа на "Олд Трафорд". Бербо и съотборниците му оглавяват класирането във Висшата лига с 34 точки от 16 изиграни мача. Вторият Арсенал има 32 от 17 двубоя. На третото място също с 32 точки е Манчестър Сити. "Гражданите" са изиграли 18 срещи. Челси е на 4-ата позиция с 31 точки от 17 мача. /БЛИЦ